QR-code – Betekenis

QAR- of quick response-codes worden ook wel datamatrixcodes genoemd. Deze nieuwe tweedimensionale code kan veel meer informatie bevatten dan aanvankelijk werd gedacht. Het kan horizontaal, verticaal of in elke richting worden gelezen. Importeer automatisch tekst, video’s, foto’s, muziek en URL’s, of link naar bijna elke URL op internet. Deze code moet worden gescand en kan worden gekoppeld aan een sms, website, agenda-afspraak of coupon. Iedereen met een smartphone kan deze codes scannen en lezen met een enkele klik van de camera. Download gewoon de gratis QR-codetoepassing van neoreader.com en scan de code. Iedereen met toegang tot een computer kan ook voor zichzelf een qr code online genereren.

Een QR-code maken en scannen

Van deze drie is Kaywa’s QR-codegenerator de eenvoudigste manier om een ​​snelle reactiecode voor tekst, URL, telefoonnummer of sms te genereren. Stickybits helpt je bij het maken van codestickers. Het inspireert ook tot co-creatie van content met mensen die de code kunnen scannen. iCandy is een beetje krachtiger en helpt je om scans te volgen en analyses op gegenereerde code te zien. Codes kunnen ook worden afgedrukt via partnerservices.

Gebruik van QR-codes

Deze code kan op de volgende manieren worden gebruikt om uw marketingstrategie voor kleine bedrijven te versterken:

* Marketingmateriaal: Quick Response-codes kunnen worden gebruikt voor flyers, hand-outs, programma’s, whitepapers, billboards, shirts en bijna alles wat u maar wilt plakken. Je kunt deze code gebruiken om kijkers naar specifieke instructievideo’s te leiden, je te volgen op Twitter en meer.
* Visitekaartjes: de snelste en eenvoudigste manier om uw bedrijf te promoten. U moet een streepjescode maken die de scanner koppelt aan uw online cv, website of zakelijke Facebook-pagina. Helpt u uw contacten sneller te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *