Hoe word ik een levenscoach? gids

De wereld van coaching kan verwarrend zijn. Met verschillende certificeringen, opleidingstrajecten en niches (bijv. Life, Career, Executive, enz.), kunt u tijdens uw onderzoek een beetje verdwalen!

Om je te helpen hierin te navigeren, hebben we een gids gemaakt om je te helpen het beroep van coach te begrijpen, en of het de carrière is die je wilt nastreven.

Wat doet een lifecoach?

Levenscoaches werken meestal voor zichzelf of als aannemers voor grotere bedrijven.

Doorgaans brengen life coach in Eersel hun dagen door met coachingsessies en 1-1 werken met mensen die extra werk doen om het bedrijf te runnen. Of de coach voor jou werkt (bijv. marketing, sociale media) is de sleutel.

Waarin verschilt levenscoaching van andere vormen van coaching?

In essentie is coaching coaching (tenzij het eigenlijk een ander vakgebied is, sport- en fitnesscoaching).

Als we het hebben over levenscoaching, verwijzen we over het algemeen naar personen die anderen helpen bij het stellen van persoonlijke doelen en het mogelijk maken van holistische en transformatieve verandering. Dat betekent dat een executive-, loopbaan- of andere coach hetzelfde doet! Coaches zijn uiteindelijk coaches.

Wie kan een levenscoach zijn?

Technisch gezien kan iedereen dat. Hoewel we suggereren dat dit iets is waar je gepassioneerd over moet zijn! Idealiter zijn levenscoaches mensen die met mensen werken, vooral in een 1:1 hoedanigheid. Individuen die openstaan voor feedback, reflectie en overzicht.

Hoe word ik een levenscoach?

Er zijn verschillende belangrijke stappen die u moet overwegen, waaronder training en mentoring. Download de gids voor meer informatie.

Deze gids geeft gedetailleerde informatie over hoe je een levenscoach kunt worden. Het is echter ook geschikt als je geïnteresseerd bent in andere gebieden van coaching. Zoals vermeld in deze gids, is coaching coaching! Dus als je erover nadenkt om levens-, loopbaan- of executive coach te worden, is het te volgen proces vrijwel hetzelfde.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *