De impact van de Boobtape op de samenleving

Voor als een beha het waarschijnlijk niet zal knippen.
Om te doden in een outfit moet je er zeker van zijn, en om er zeker van te zijn moet je fantastisch zijn. Hoe vaak heb je je aangetrokken gevoeld tot een bepaalde top of jurk, gewoon om erachter te komen dat je verwachtte het terug te brengen op het rek omdat je dat niet had de juiste bh?

Tegenwoordig worden verschillende trucs voor het dragen van kleding die vreemde afleveringen dwarsbomen, maar toch goed en veilig aanvoelen, als perfect beschouwd.
Welke tape kan echt snel worden gebruikt?
Wij vinden dat dat moet beginnen met de zwerverstukken.
Welke tape is beveiligd om te gebruiken en welke niet? Er is een groot aantal tapes te zien en verschillende benaderingen om ze toe te passen.

Borst tape

Borstband, vooral voor toegestaan contact met de menselijke huid, is over het algemeen uw ideale keuze. Deze specifieke tape is gemaakt voor het optillen van dozen.
Het bereikt die versterkte volle borst die we overwegen.
Of je nu een beginneling bent of een expert op het gebied van buste-tape, Boob tape gaat ermee om.
Plak je borst vast

Fix-test
Deze stap is cruciaal!

De betekenis van een fixatie op je huid voorafgaand aan het tikken op je borst kan niet worden overgebracht. Een fixatietest concludeert de reactie van uw huid op het beton van de tape en of het u irriteert.
U kunt dit doen door een klein stukje tape achterwege te laten en uw huid te gebruiken. Breng de tape aan op de huid zoals die van je borst.
Laat het zitten voor hoe lang je echt je borstband wilt dragen.
Herzie dat roodheid normaal is, accepteer dat je erkent dat je een gevoelige huid hebt.

Plan

Zodra je je favoriete tape hebt gekozen, moet je het echt op je huid aanbrengen. Zorg ervoor dat het gebied geweldig is, over het algemeen zal de tape ongetwijfeld zijn vorm niet behouden. Zorg ervoor dat u geen oliën of voorschriften aanbrengt voordat u uw tape aanbrengt.

Fase 1.

Meet een stuk tape vanaf het onderste deel van je borsten tot aan de achterkant van je schouder.

Til je pauze voorzichtig op om het een beetje gelijkmatig te maken.

Breng een verschoning van de tape aan tot voorbij uw borst en druk de tape extreem ver naar beneden tot aan uw schouder.
Ga over de achterkant van je schouders voor de meeste houvast.

Stage 2.

Rehash met 2 extra stukjes tape, werk je baan in met elke strip. Maak het een element door een pond cap (of wattenschijfje) over je tepelhof en inclusief district te gebruiken voordat je het vastplakt.

Fase 3.

Herhaal op de andere borst.
Voor een extra push-up effect en afhankelijk van waar de jurk sluit, kun je op dezelfde manier tape onder je borst aanbrengen om ze op te tillen en samen te voegen.

De riem weggooien

Als je ooit in een band wilt spelen, begrijp je dat het begin en einde is, met uitzondering van het lokken van een onbelangrijk deel van de tijd. Beetje bij beetje zijn er manieren om te werken met de onrust van het weggooien van de band en dat is door op te ruimen met de tape zit er nog op – schoonmaken helpt bij het losmaken van de tape en maakt het duidelijker om te strippen. Denk eraan om niet te lang te blijven om het eraf te halen en olijfolie op je huid aan te brengen terwijl je de tape doodt.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *