Alles over tweedehands winkelrekken

Gebruikte winkelrekken zijn een praktische keuze om aan de uiteenlopende behoeften van managers en ondernemers te voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, soorten, merken en maten, waardoor ze heel betaalbaar zijn. Het kopen van tweedehands winkelrekken is ook een geweldige manier om bij te dragen aan het milieu.

Bijna alle tweedehands winkelrekken zijn op het moment van verkoop in goede staat. Er kunnen lichte verkleuringen of deukjes zijn, maar deze zijn vaak te verwaarlozen. Sommige zien er misschien uit als nieuwe eenheden. U kunt dit product kopen zoals het is of het opknappen in de kleur van uw voorkeur.

Gebruikte displayplanken worden in verschillende opties verkocht. Het kan voornamelijk worden gebruikt als middenpad, stand-alone unit, eindkap en snoepbalie. Het apparaat kan een Masonite-rug, pegboard-rug of lattenbodem hebben. Afhankelijk van de winkelinrichting zijn er enkelzijdige of dubbelzijdige types.

Gondola-winkelrekken zijn eigenlijk een veel voorkomende en populaire keuze voor het weergeven van koopwaar. Het staat bekend om zijn functionaliteit en veelzijdigheid. De standaardvorm bestaat uit twee verticale planken, compleet met een bovenste plank en een basisplank. U kunt ook add-ons en andere componenten installeren om uw flexibiliteit te vergroten.

Als u een gebruikte winkelrek-display-inrichting koopt, kunt u deze gebruiken zoals deze is of er andere onderdelen aan bevestigen. Veel verkopers bieden componenten aan zoals draadplanken, schuine displayplanken, verdelers, voorplanken en draadmanden. Het kopen van een van deze is de perfecte manier om uw rekken en planken aan uw specifieke behoeften aan te passen.

Onthoud dat verkopers afhankelijk zijn van uw nauwkeurigheid met betrekking tot het exacte aantal secties en rijen (binnen secties) dat u nodig hebt. Dit kan alleen door de afmetingen van de beschikbare winkelruimte te verkleinen. Het moet ook de geplande lay-out communiceren, zodat aanbevelingen kunnen worden gedaan.

Sommige gebruikte gangpadplanken zijn 5 tot 7 voet hoog en 12 tot 24 inch tussen planken. Als alternatief kunnen de meeste wandrekken op de markt een hoogte hebben van 7 tot 10 voet. Als u het product dat u zoekt niet kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met uw dealer voor andere weergavemogelijkheden.

De kosten van initiële kringloopwinkelinrichtingen kunnen van detailhandelaar tot detailhandelaar verschillen. De meeste zijn echter per sectie geprijsd. De kosten zijn al inclusief het standaard ophangbord, de basisplank, de hoes van de basisschoen, de voorste schopplaat en de middensteun. De gemiddelde prijs ligt tussen de 50 en 70 voor elke sectie.

Er zijn eigenlijk honderden keuzes. U kunt ook veel geld besparen door gebruik te maken van een verscheidenheid aan online kortingsdeals die kunnen oplopen tot 50%. Dus als u geld wilt besparen en tegelijkertijd het milieu wilt helpen, is het een goed idee om tweedehands winkelschappen op uw prioriteitenlijstje te zetten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *